Restaurant

Aalborg – En fantastisk madby

Aalborg er en vidunderlig by – også på madfronten. Jeg har igennem tiden været rundt på byens mange restauranter, og den byder på både gourmetoplevelser, sushi, etnisk mad og smagfuldt fast food.

I oktober stod den på tre forskellige klasser af mad på henholdsvis Fusion (gourmet), Stygge Krumpen (brunch) og Thai 2 Go (fast food).

Fusion var en oplevelse. Vi fik 6 retter med vinmenu til, og der var både noget for gane og øjne. Fusion har fået succes på at levere gourmetmad, som er til at betale for den almene Aalborgenser. Prisen ligger mellem 400 kr. og 1.000 kr. pr. mand afhængig af vin og antal retter naturligvis.

Stygge Krumpen er en gammel kending i Aalborg. De har været der hele min opvækst og har altid borget for kvalitet og god service. Deres brunch er intet mindre end fænomenal til prisen. 149 kr. og så får du scrambled eggs, varm leverpostej, salat, yoghurt, pølse og kaffe.

Hvis du er blevet træt af pizza eller burger en torsdag aften, hvor tiden er knap, og det at lægge sig ud i større kulinariske udfordringer synes langt væk, så er Thai 2 Go det nye sted. Prisen ligger på omkring 80 kr. for en ret, som selvfølgelig er lidt over en pizza, men til gengæld, så får du god thaimad, som smager fantastisk.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *