Kød

Kød – enhver mands drøm

Der kan diskes op med lækre grøntsager, flotte tærter, spændende pastaretter osv. Men ligegyldigt hvor delikat og spændende det ser ud, så er der en ting, som forbliver en hver mands drøm, når det gælder et godt måltid – nemlig et ordentligt stykke lækkert og saftigt kød. Der er for mænd ikke noget som at sætte tænderne i et godt stykke ko – det mætter, og det tilfredsstiller! Sådan er det bare.

Tilberedning af kød

I de fleste parforhold ses mænds kærlighed til kød også i fordelingen af madlavning. Hos hvor mange er det lige, at det er manden der sørger for salaten og grøntsagerne, imens kvinden fisker panden op af skuffen og begynder på stegningen af kødet? Formodentlig ikke hos ret mange. Er manden i køkkenet, er det ofte også ham, der tager sig af kødet. Det samme ser vi, når der skal grilles. Kvinden står inde i køkkenet og gør tilbehøret klart, imens manden står udenfor ved grillen og med kærlighed i øjnene ser på det kød, han er i gang med at stege. Denne fordeling finder sted i langt de fleste parforhold. Hvorfor mon? Fordi mænd elsker kød!

Supermarked eller slagteren

Mænds kærlighed til kød ses også, når det kommer til indkøb. At blive sendt af sted til supermarkedet for at handle madvarer, er ikke lige frem noget, der huer de fleste mænd. Madvarer interesserer dem ofte ikke, og det er et gøremål, som blot skal overstås i en fart. Men får mænd muligheden for at gå til slagteren efter kød, så er de klar med det samme. Bare det at sætte sine fødder hos slagteren, dufte varerne derinde og udvælge noget lækkert kød gør en mand glad. Ofte er det helt umuligt at begrænse sig derinde, og stedet for blot at købe en mørbrad som aftalt, kommer der også nogle lækre krydderpøler og et par ekstra bøffer ned i posen. Manden er glad, og slagteren er glad.

En anden mulighed, som mænd har for at handle deres yndlingsmad, er at købe kød online. Her kan man også vælge og vrage mellem lækre varer og få det leveret til hoveddøren klar til madlavning eller fryseren.

Disclaimer
Udgivet i Mad

2 tanker om “Kød – enhver mands drøm”

  1. Som kvinde må jeg desværre konstatere, at jeg er enig i artiklen. Uanset hvor meget jeg prøver, så kan jeg ikke lokke min mand til at tage en kødløs dag.

  2. Det kan jeg heller ikke! Det nærmeste vi kommer hjemme hos os, er at jeg kan lokke ham til at spise broccoli-salat med bacon i – men tæller det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *