Klar til sommeren

Det varer ikke længe nu førend sommeren er over os. Vi er snart gennem foråret og så er det sommer. Selvom vi traditionelt har en lang sommer her i Danmark er det nu du skal til at gøre dig klar til sommeren.

Hvis du som så mange andre er til grillfester, strand og badeferie er det på tide at komme i gang med at stramme op, få dig en lækker og smækker krop som er helt klar til sommerens forskellige arrangementer.

Noget af det der skal på plads er måske lidt toning af kroppen og en let slankekur, bare for at få mavemusklerne frem igen eller for at få lidt af appelsinhuden reduceret inden turen går til stranden og bikinien skal luftes. Mange mennesker begynder på en let slankekur her i foråret for lige at få lidt af de overflødige kilo væk inden det bliver sommer.

Det med at få reduceret sin appelsinhud eller sin overvægter lidt spøjst, mange tror at det handler om at få dyrket en masse motion gør at få musklerne frem igen. Faktisk er det langt mere effektivt at spise sundt og spise langsomme kulhydrater. Det som fordelen er ved at spise sig slank og spise sig til en markeret krop er at man reduceret sit fedtlag i stedet for, som man gør gennem motion, vokser sine muskler. Det er en markant forskel. Dog skal man ikke helt undgå motion, det er sundt for mange andre ting og gør at man også taber sig generelt, men er formålet at blive tonet er det bedre og nemmere at gøre det via kosten.

Noget af det der skal til at for at man kan spise sig mere tonet og i den samme omgang også spise sin appelsinhud væk er at man skifter sine hurtige kulhydrater ud med langsomme kulhydrater. Det har en stor effekt at man giver kroppen noget mere at arbejde med i stedet for at give den hurtig energi.

Disclaimer

This entry was posted in Ikke kategoriseret, Mad

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *