Mey

Ture til Tyskland og meget mere

Jeg er vild med at rejse. Bare sådan en lille weekend væk fra det hele får mig til at slappe helt af og glemme al stress og travlhed på jobbet. Selvfølgelig er det nummer 1, hvis min kæreste og jeg sammen kan tage en forlænget weekend til en storby lidt uden for sæsonen. Men også bare et par hundrede kilometer syd på i bil gør, at jeg virkelig får pustet ud, får batterierne genopladet – kort sagt – forkæler mig selv lidt ekstra.

Når vi er af sted på sådan et par dage til eksempelvis Tyskland, står programmet først og fremmest på afslapning, måske lidt wellness, spændende restauranter – og shopping, shopping og atter shopping. Bare en tur op og ned ad gågaden i en af de mange hyggelige nordtyske byer kan virkelig inspirere mig. Ved et tilfælde blev jeg for flere år siden opmærksom på, at tysk mode bare holder, hvad det lover – også inderst inde. Jeg faldt totalt for det tyske mærke Mey, som er en serie med lækre basisvarer i en tårnhøj kvalitet. Jeg bruger deres toppe og T-shirts alene eller som neutral basis-wear under en af mine mere farvestrålende og lette overdele.

Da jeg på et tidspunkt var i Aalborg og kiggede ind i min yndlingsforretning Skott i Bredgade, opdagede jeg heldigvis, at forretningen havde mit uundværlige tyske basis-mærke på hylderne.  Forretningen har også en supernem og hurtig hjemmeside med fri levering www.skott.com. Det er bare vildt dejligt for sådan en som mig, der holder af impulsive indkøb, når det passer mig – også selv om de almindelige forretninger har lukket.

Meys varer er bare den tand mere lækre at have på. Det betyder meget for mig, at jeg kan stole på mit tøj, at jeg kan føle mig velklædt og veltilpas. Jeg har både købt T-shirts med korte og trekvart lange ærmer og søde enkle toppe. Stoffet smyger sig blødt og behageligt til kroppen. Ikke noget med mærkelige folder og irriterende sømme. Jeg kan bevæge mig frit og min hud har det skønt, fordi den kan ånde.

Som basistøj er Mey bare mit mærke. Deres T-shirts og toppe kan jeg bruge til stort set alle lejligheder. Overfladen er lækker blank og blød – og det betyder, at jeg også kan bruge mine Mey-toppe, hvis invitationen står på fest eller en aften i byen med vennerne. Mey kan købet hos www.skott.com.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *