God stil med sommercaps

Der hersker ikke megen tvivl længere; baseball kasketten og den klassiske snapback er moderne. En kasket er en fed accessorie, der siger meget om dig og din stil. En kasket giver et klassisk og moderigtigt look, der samtidig giver lidt skygge for solen – og som kan redde selv den værste hår-dag.

Det er ved at være godt vejr udenfor, og der kommer helt sikkert mange varme dage, hvor du skal på stranden eller er på festival. Her er det ideelt at medbringe en cap eller to, da du – på festival i hvert fald – ikke kommer i nærheden af et bad eller et spejl hver dag, og således kan redde den dårlige frisure med en fed kasket. Derudover slipper du for solbrændt hovedbund og alt for megen sol i øjnene.

Et af de mærker der laver fede snapbacks, er Cityhunter. Det er klassiske caps, der kommer med en lige skygge, og som kommer i mange forskellige farver. Jeg er helt vild med snapbacks, og jeg kunne ikke undvære de forskellige snapbacks jeg har. Især om sommeren, når solen skinner og musikken spiller, er det uundværligt med en fed kasket. Det er endvidere smart, når solen skinner og sveden løber, at jeg ikke skal bekymre mig om frisuren holder.

Skab din egen stil

Der er mange måder at skabe sin egen stil på, og jeg sværger lidt til streetwear, da jeg føler mig tilpas i den slags tøj. Hvis du også er til streetwear, og godt kan lide fede caps, så kan du tjekke Cityhunter ud her. Jeg har altid flere forskellige caps på lager, da jeg bruger en stort set hver dag. Hvis du kobler en snapback sammen med et par shorts og en fed tee, så har du et casual hverdagslook, der hverken er kedeligt eller koster en formue. Samtidig er det genialt sommervejr, da det er luftigt og behageligt at have på.

Hvis du er til cool streetwear, så er det værd at tjekke det verdensomspændende mærke Cityhunter ud – og eventuelt supplere garderoben med en fed snapback. Hvad enten du er til mørke farver eller fedt motiv, så er Cityhunter lige sagen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *