Jeans er vejen frem

Jeg har altid været stor tilhænger af jeans – og det har jeg været af mange årsager. For første kan man finde jeans i mange forskellige prisklasser, og så kan du finde ekstremt mange forskellige vaske, størrelser, modeller og stilarter. For det andet passer jeans til langt det meste; uanset om man så skal i byen, i skole eller noget helt tredje.

En af de andre årsager til at jeg som oftest iklæder mig et par jeans, er endvidere, at jeg er tilhænger af hverdagstøj. Med dette mener jeg, at jeg altid har et stort lager af t-shirts, sweatshirts, jeans og chinos. Det er ikke fordi, at jeg bruger forfærdeligt mange penge på tøj, da jeg oftest køber de billige mærker eller tøj på tilbud. Grunden til at jeg hellere vil have et stort lager af hverdagstøj – fremfor få stykker meget dyrt tøj – er at jeg skal bruge det hver dag, og at jeg således på denne måde kan variere min tøjstil. Hvis du ligger inde med mange t-shirts, sweatshirts og jeans, kan du fremstå smart og moderne uden at have investeret store summer i din garderobe.

DND Denim Development

DND er et dansk brand, der har specialiseret dig i denim og jeans. Jeg stødte første gang på mærket for flere år siden – og siden da har jeg efterhånden investeret i et par DND jeans mange gange. DND er en del af den samme kæde, som står bag eksempelvis !Solid – og det er mærke, der går op i stil, streetwear og kant.

DND kan du finde i langt de fleste fysiske og online butikker, og DND producerer både jeans, chinos og fine bukser. En af de ting som tiltaler mig ved DND, er at de formår at producere jeans til mange forskellige målgrupper. Du kan finde DND jeans, der er helt plain, men du kan også finde DND jeans der er meget nyskabende og innovative. Dette betyder endvidere, at du sagtens kan bruge et par jeans fra DND i forskellige sammenhænge – hvad enten du er til klassisk herremode eller streetwear.

Hvordan er din holdning til jeans og chinos? Er det noget fanden har skabt, eller går du selv fortrinsvis i jeans? Lad mig høre din holdning i kommentarerne.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *