Kender du det nyeste inden for streetwear til mænd?

Det er populært at klæde sig i modetøj som ung mand i Danmark, og det er bestemt ikke blevet mindre populært med tiden. Jeg har været interesseret i modetøj siden jeg var en ung knægt, og det fylder fortsat en del i hverdagen. Selvom interesseren for modetøj har ændret sig en smule – fra det fanatiske til det mere afbalancerede – så er den tøjstil, der tiltrækker mig, fortsat den samme; nemlig streetwear.

For mig er streetwear noget helt særligt, for ikke nok med at det ser fedt ud – så kommunikerer det også en holdning og en attitude. Da jeg var yngre handlede det meget om at se bad ass ud, men nu er det mere et statement om, at jeg er min egen; og at jeg godt ved, hvad jeg vil have.

Streetwear er jo også på den måde af en årsag, for det blev lavet i USA for mange år siden, hvor en række unge mænd brugte meget af deres tid på skateboarding og surfing. Det blev hurtigt en selvstændig subkultur, og ud af denne subkultur udsprang streetwear.

De danske brands er eksperter i streetwear

De danske tøjmærker ved en ting eller to om lækkert streetwear – og vi ser hele tiden nye eksempler på brands, der forstår sig på genren. Et af de nye tøjmærker, som har slået sig fast i min erindring, er danske Legends of the Street.

Legends of the Street har en super fed stil, og det er old school streetwear som jeg husker det tilbage i gamle dage. Det er minimal brug af farver, og i stedet er der fokus på typograf eller motiv. Det skaber en helt særlig stemning i deres kollektion, og det er jeg vild med. Legends of the Street passer perfekt ind i modemandens garderobe, og deres t-shirts samt sweatshirts kan bruges til både shorts, jeans eller chinos.

Hvis du er vild med streetwear, og din garderobe godt kunne bruge en opdatering – så vil jeg klart anbefale dig, at du tager et kig på Legends of the Street. Det er super cool, og et godt eksempel på, at vi danskere er super gode til streetwear.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *