• Artikler »
  • Er der plads til trafikidioter?

Er der plads til trafikidioter?

Okay, det er måske en ret voldsom overskrift på et blogindlæg, men ikke desto mindre er det noget jeg har overvejet en del de sidste dage. Lige siden jeg forleden var udsat for det man populært kalder for “road-rage”. Det vil sige at der var en rigtig sur billist der chikanerede mig i trafikken.

Den her billist synes åbenbart at jeg ikke var hurtig nok på motorvejen. Jeg kørte 80 km/t på en helt almindelig motorvej. Jeg er vandt til at køre med trailer, så det virkede helt almindeligt og normalt for mig. Den her billist kom så bag mig i rigtig høj fart og bremsede rigtigt hårdt ned bag mig (han kunne ikke bare overhale, pga. anden trafik).

Det resulterer så i at han holder sit horn i bund bag mig og blinker med lyset, jeg bliver allerede her meget rystet, det er jo ikke fordi jeg er en blokvogn, der kører 50 km/t på motorvejen, jeg holder jo en rimelig fart.

Den anden billist overhaler mig så og herefter svinger han sin bil direkte ind foran mig og hamrer sin bremse i, jeg nødbremser og undviger ham kun lige. Jeg kører så ud i rabatten og er så rystet at jeg begynder at græde. Hvad nu hvis jeg havde haft mine børn med i bilen? Det er en meget voldsom oplevelse, så voldsom at jeg ikke engang når at se hans nummerplade.

Jeg har tænkt meget over dette de sidste dage og jeg synes absolut ikke at en mand (det var en mand kunne jeg se) som ham her skulle have lov til at køre bil. Mennesker som ham, der bevidst vil skade andre mennesker bør ikke bevæge sig i trafikken. De har ikke noget at gøre der.

Nå men, det var bare den her voldsomme oplevelse jeg lige havde behov for at få skrevet ned og så få samlet tankerne igen. Det er bestemt ikke sjovt, og jeg tror at jeg lige holder en pause med at køre på motorvejen i et stykke tid.

Disclaimer

This entry was posted in Artikler

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *