• Hus og have »
  • Alle hunde får lopper – sådan behandler du dem

Alle hunde får lopper – sådan behandler du dem

Alle hundeejere kender det: Hunden begynder at klø sig hele tiden og bide sig i poterne. De er alle sammen klassiske og vandtætte beviser på at hunden har fået lopper. Det er heldigvis ret enkelt at behandle lopper.

Hvis det er første gang din hund eller kat har lopper, så er du måske nervøs for hvordan du skal behandle det og hvordan du egentlig får fat i loppemiddel. Det sidste er heldigvis det nemmeste. Du kan købe dit loppemiddel her.

Det andet omkring hvordan man behandler for lopper så lidt noget andet. En hund eller en kat med lopper kan behandles på flere forskellige måder. Det første man skal gøre er at købe en loppekur. Husk at vej din hund eller kat inden du køber et loppemiddel, da du skal købe et produkt som passer med dit husdyrs vægt.

De fleste typer af loppemiddel benyttes ved at dryppe nogle dråber ned i dyrets pels (helt ned på huden), derefter fordeles det helt automatisk gennem hundens fedtlag. Nu er behandlingen i gang og indenfor 24 timer er din hund loppefri.

Der er dog lige en enkelt ting du skal være opmærksom på, det er at det faktisk ikke er alle lopperne som er på hunden. De fleste af lopperne er faktisk i hundens kurv, tæpper, gulve og generelt i dens omgivelser. Det er derfor man nogle gange risikerer at hunden får lopper med det samme igen. Fordi alle lopperne ikke når at dø inden de sætter sig på hunden igen.

Det man skal gøre er at sikre sig at det loppemiddel man køber sig også gælder i 3-4 uger efter behandlingen. I denne tidsperiode vil man så kunne slippe af med alle de andre lopper eller andet utøj som gemmer sig i hundens omgivelser.

Hvis man husker på disse simple ting når man skal behandle sin hund for lopper, er der ingen grund til at tage til dyrlægen med hunden, det er en helt banal behandling som man nemt kan købe online. Det kan anbefales at købe mere end een enelt dosis, da man således kan forebygge et loppeangreb i en periode efterfølgende.

This entry was posted in Hus og have

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *