Skal dit barn starte til spejder?

Mange familier prøver mange forskellige typer af fritidsinteresser inden børnene finder dem til rette i den rigtige fritidsinteresse.

Det er meget opdelt omkring fritidsinteresser, nogle går til fodbold eller en indendørsaktivitet, mens andre kommer ud i det fri og går til spejder.

Netop det at gå til spejder bringer så mange gode ting med sig som man som barn har godt af. Noget af det åbentlyse er at man kommer ud i naturen og leger med andre børn, frem for at sidde derhjemme og kukkelure med ipad og mobiltelefonen.

Når man starter til spejder har man mange gange brug for en uniform for at kunne deltage sammen med de andre. Uniformen er basalt set blot en uniformsskjorte som er slidstærk og kan holde til at bruges i det fri.

Det kan nogle gange være en større udskrivning, specielt hvis ikke man er sikker på at barnet vil blive ved med at gå til spejder. Noget af det man kan gøre er at kigge efter brugte uniformer på fx. marketplace eller på den blå avis. Hvis du derimod er til at skulle ud og købe en ny vil jeg klart anbefale friluftshoppen.dk – der kan man også finde alt det andet grej man som ny spejder har brug for.

Det betyder ikke så meget, hvilken type organisation du vælger at tilhøre, om det er KFUM spejdere, FDF spejdere eller De Grønne Pigespejdere, de har alle sammen den samme type uniform og dem kan du finde på siden ovenfor.

Når man nu skal ud i det fri er det en god ide at tage sin hund med, for at hele familien skal kunne komme ud of nyde naturen sammen. Derfor kan det være en rigtig god ide at behandle hunden med et loppemiddel inden den skal med på turen. Her vil jeg anbefale at bruge siden onlineloppemiddel.dk, der kan du finde lige nøjagtigt det loppemiddel som passer til den hund du har.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.