Har du planlagt sommerferien?

Har du styr på, hvad du skal lave i din sommerferie? Ellers er det en god idé, at tage fat på det hurtigst muligt. Hvis du venter alt for længe, er der nemlig stor risiko for, at du må vinke farvel til din drømmeferie og nøjes med det næst- eller tredjebedste. Og det er der jo ikke nogen, som kan være tjent med, vel? Og helt galt ville de da være, hvis det var naboen, som løb med feriebilletten lige foran snuden på dig.

Uanset om du vil på en charter-/storbyferie sydpå eller om du vil holde din ferie under hjemlige himmelstrøg i f.eks. et sommerhus, skal du ikke vente alt for længe med at bestille ferien, for så risikerer du bare, at der kommer nogen og snupper pladsen lige for næsen af dig.

Skal du på en udenlandsrejse, er udvalget naturligvis stort. Og er du ikke heldig, at få sat dig på din førsteprioritet, er der mange andre gode steder at vælge imellem. Men vil du gerne en tur i et dansk sommerhus, er der naturligvis ikke nær så stort et udvalg. Og har du ligefrem lagt dig fast på et bestemt område, som ferien skal foregå i, bliver der blot endnu færre huse at vælge mellem. Så jo tidligere du er ude, jo større er din valgfrihed.

Men der er naturligvis også stor forskel på størrelsen af de danske sommerhusområder. Der er f.eks. en hel del flere huse at vælge fra i Blåvand end der eksempelvis er på Samsø. Så området spiller selvfølgelig også en stor roller for, hvor hurtig du skal være ude af startblokken for at få en af de eftertragtede pladser på første parket.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *