Fodboldgolf er ret sjovt

Fodboldgolf er en herlig aktivitet, hvis du er til sjov og motion i naturen. Du behøver hverken at være ramt af fodboldfeber eller have den helt store fodboldkunnen for at deltage. Fodboldgolf stammer fra Sverige, og golfkøllen er skiftet ud med fod og sko og golfbolden med en fodbold. Alle kan være med til fodboldgolf – der kræves som sagt ingen bestemte forudsætninger, så man behøver bestemt ikke hedde Laudrup til efternavn, selvom det  sikkert vil hjælpe på ens score 🙂 Som på en golfbane er der 18 huller, som du skal have bolden i. Samtidig er der forskellige forhindringer, som du skal uden om. Det kan bla. være grave, hegn, træer eller rør. Det kan være en god ide til firmature, klassearrangementer, polterabender eller en tur med kollegerne.

På Nymarksminde Farmpark er der mulighed for at prøve fodboldgolf. Deres bane tager omkring 2 timer afhængig af antallet af deltagere. Du behøver ikke bestille tid i forvejen, men kommer I en gruppe på mere end 10 personer, kan det være en god ide. Der stilles fodbolde til rådighed lige som, der findes scorekort ved servicehuset, hvis du da ikke allerede har printet hjemmefra.

På Nymarksminde er der bagefter mulighed for at grille ved det nærliggende servicehus, hvor der er opstillet grill, som man må låne. Du kan enten selv medbringe grillkul eller vælge at købe dem på stedet. Den mad, som du gerne vil grille, skal du medbringe hjemmefra, men ellers er grundstenen lagt til en hyggelig eftermiddag i rolige og naturskønne omgivelser. Er der børn med vil de sikkert elske at kæle for de små søde kaniner, tage en tur på hoppeborgen, prøve gyngerne eller noget andet på legepladsen. Kommer man om formiddagen, er der også mulighed for at være med til at fodre dyrene på stedet. Alt i alt kan man sagtens bruge en hel dag i Nymarksminde Farmpark.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *