Billig opvasker?

Vores søn, Magnus, er egentlig en ganske praktisk fyr, der kan klare en hel del håndværksmæssige opgaver selv, og det har han bestemt bevist det seneste års tid, efter at han og hans kæreste, Lone, købte et ældre hus, som mildt sagt trængte til en kærlig hånd.

Deres økonomi er lidt anstrengt efter huskøbet og de mange indkøb af diverse materialer til istandsættelse, men nu er økonomien lettet lidt, og de har besluttet sig for at anskaffe en billig opvaskemaskine for at slippe for det trælse arbejde med at vaske op i hånden.

Og Magnus mener bestemt, at han selv skal klare installationen for at spare udgiften til en håndværker. Jeg har protesteret, fordi der jo skal etableres tilslutning af vand samt afløb fra sådan en maskine. Det er ikke bare at sætte den på plads og sætte stikket i stikkontakten.

Én ting er, at man uden problemer selv kan sætte et køleskab til i køkkenet, for her er ikke tale om noget med rindende vand, noget helt andet er installationen af en opvaskemaskine, for hvis et eller andet går galt, kan man risikere store vandskader på huset.

Magnus er lidt stædig, så det er endt med, at min kone og jeg har tilbudt at betale regningen for en professionel installation, så vi kan være sikre på, at opvaskemaskinen også fungerer korrekt i fremtiden.

Vores søde svigerdatter har haft lidt af en opgave med at overbevise Magnus om, at han skal tage imod vores tilbud, men det ser ud til at være lykkedes nu.

[important title=”Vigtigt”]Det er væsentligt lige at få med, at Magnus naturligvis ikke ønsker at bryde nogen love i forhold til, hvad man selv må installere.[/important]

Nå – men i øvrigt er det jo nu om dage blevet enormt nemt at låne penge på nettet, så mon ikke der er masser af nye hvidevarer på vej? Her er i hvert fald et godt sted at låne penge:

http://kviklaan-info.dk/laan-penge-hurtigt/

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *