Hvidevarer? Whiteaway!

Er du træt af dit gamle køkken, men føler du ikke, at du kan finansiere en komplet renovering? Hvis du investerer i en udskiftning af nogle af dit nuværende køkkens gamle hvidevarer, vil dit køkken fremstå som nyt og dermed både mere moderne og mere funktionelt. I dette blogindlæg får du gode råd til, hvilke hvidevarer du bør udskifte. Hos Whiteaway.com finder du et bredt udvalg af hvidevarer i alle varianter, designs og prisklasser. Med en rabatkode til whiteaway.com fra rabatbanditten.dk kan du tilmed spare mange penge på dit køb, hvilket du ligeledes kan læse mere om i dette blogindlæg.

Nyt komfur – hvilket skal du vælge?

Du kender sikkert allerede det klassiske komfur, som fungerer som en kombination af ovn og kogeplade. Kombinationen gør, at madlavningen i ovnen og på kogepladerne er samlet, hvilket for mange kan ses som en fordel. Der findes mange moderne komfurer, så hvis dit gamle komfur trænger til en udskiftning, kan du roligt sætte din lid til markedets nyeste modeller. Dog kan det være svært at skabe et overblik over markedets mange forskellige komfurer, hvorfor du herunder får en forklaring på de to forskellige komfurer.

Massekogepladen omtales oftest som den traditionelle kogeplade, der hører et ældre køkken til. Kogefelterne stikker op over selve komfuroverfladen, hvilket kan gøre rengøringen til en besværlighed. Derudover har massekogepladen et højt energiforbrug, og kan derfor være dyr i længden. Hvis du vil købe et nyt, men relativt billigt komfur, er massekogepladen en god og billig løsning. Dog forbinder mange massekogepladen med et gammelt køkken – så hvis du vil forny dit køkken til en mere moderne stil, er massekodepladen ikke den ideelle for dig.

Hvis du ønsker at tilføje et moderne udtryk til dit køkken, vil induktionskomfuret derimod være den ideelle komfurløsning. Induktionskomfuret er udstyret med induktionskogeplader, som producerer varme gennem en elektrisk spole under kogefeltet. Induktionskodepladerne giver dig en høj temperaturstyring og kan hurtigt bringe vand i kog. Dog kræver induktionskogepladerne, at du udskifter dine pander og gryder med nogle nye, som er udviklet specielt til induktionskomfurer. Hos Whiteaway.com kan du ligeledes se et stort udvalg af gryder og pander, som du kan bruge til madlavningen på dit nye induktionskomfur.

Når du skal erhverve dig et nyt komfur, er der ligeledes andre overvejelser, du bør gøre dig. For det første skal du undersøge energiforbruget, hvilket er betegnelsen for den energiklasse, som afgør, hvor dyrt dit nye komfur er i forbrug. Derudover er det vigtigt at overveje størrelsen på dit næste komfur. Alt efter dine ønsker og behov skal du nemlig vurdere, hvorvidt du ønsker et stort komfur med 5 kogeplader – eller kan nøjes med et mindre komfur med 4 kogeplader.

Uanset hvilket komfur du ønsker at erhverve dig, kan du finde det ideelle komfur på Whiteaway.com. Desuden kan du finde et bredt udvalg af både ældre og moderne komfurer. Med en rabatkode til whiteaway.com fra rabatbanditten.dk kan du ligeledes spare penge på dit næste køb på Whiteaway.com, hvor du blandt andet kan få 10% i studierabat på alle produkter fra Surface.

Forny dit køleskab

Er dit køleskab småt, gammelt og kedeligt? Så er det måske tid til en udskiftning. Ligesom ved komfurer og andre hvidevarer findes der et bredt udvalg af køleskabe. Derfor kan det være svært at vælge det rigtige køleskab til dit køkken. For at finde det ideelle køleskab, som passer til dine behov samt dit køkkens stil, er der derfor en række parametre, du bør overveje i forbindelse med køb af et nyt køleskab. Først og fremmest skal du vurdere, om du har brug for et fryseskab? Hvis dette er tilfældet, kan du finde et stort udvalg af køle- fryseskabe, som både indeholder køleskab og fryser. Her kan du se et bredt udvalg af fritstående køle/fryseskabe, samt køle/fryseskabe som kan integreres i køkkenet. Hvis du ønsker at tilføje et moderne og skandinavisk look til dit køkken, bør du gå efter et rustfrit materiale.

Hvis du er mere til den amerikanske stil, kan du på Whiteaway.com ligeledes finde et stort udvalg af amerikanerkøleskabe. Kendetegnet ved amerikanerkøleskabe er den integrerede vandautomat, som til hver en tid kan stille din tørst med et iskoldt glas vand. Derudover har amerikanerkøleskabet to låger, og det er derfor det ideelle køleskab til den store børnefamilie, som handler stort ind til ugens madplan. Amerikanerkøleskabet fås ligeledes i rustfrit stål, som giver køkkenet det moderne og smarte udtryk.

På rabatbanditten.dk kan du se Whiteaway’s store udvalg af tilbudsvarer. Måske er du heldig at finde dit nye køleskab på tilbud, hvor du kan gøre et kup og spare op til 50%.

Kombiner med smarte køkkenapparater

Selvom nye hvidevarer som komfurer og køleskabe kan give dit køkken et helt nyt udtryk, kan nye køkkenapparater ligeledes gøre underværker i dit køkken. Køb en ny, moderne espressomaskine – eller invester i en røremaskine fra Kitchen Aid i et fedt retro-look. Hos Whiteaway.com kan du finde et stort udvalg af produkter fra Kitchen Aid, hvilket netop er en af markedets mest populære producenter. Dine nye, smarte køkkenapparater vil pynte i dit køkken, samt være en stor hjælp i dine madlavningsprojekter. At moderne apparater flytter ind i dit køkken vil ligeledes skabe et moderne udtryk. Husk dog, at du plads er en væsentlig faktor ved køb af køkkenapparater. Hvis du ikke har meget bordplads, vil et køkkenapparat blot fylde og dermed være et irritationselement i køkkenet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *