Drømmen om den store gevinst

I virkeligheden handler det jo ikke om drømmen om den store gevinst, for hvis det var det, der var tale om, så kunne man jo bare købe en lottokupon, sagde jeg til en af mine kolleger, Arne, da vi kom til at diskutere de forskellige former for spil, man kan more sig med.

Arne er ikke typen, der spiller, men han erkendte da, at han fra tid til anden købte netop en lottokupon i håb om, at hans tal en dag ville blive udtrukket, så han kunne score en stor gevinst. Men han har aldrig interesseret sig for eksempelvis fodbold eller for at spille på udfaldet af fodboldkampe, som ellers er noget, jeg synes er vældig sjovt.

For mig er det mere en hobby at spille, og jeg nyder at sætte beskedne beløb på for eksempel Oddset, som er det, jeg spiller mest. Selvfølgelig gør jeg mig klart, at når man kun ofrer en beskeden indsats, så bliver en eventuel gevinst også ret beskeden, men til gengæld vinder man ganske ofte, så selv om der er tale om forholdsvis få penge, så er det jo en tilfredsstillelse hver gang, man vinder noget.

For mit vedkommende er det sådan, at jeg holder spillet og den øvrige del af privatøkonomien skarpt adskilt. Jeg har for eksempel en konto hos Bet 365, men det hører til sjældenhederne, at jeg trækker penge ud af den konto, selv om jeg måske har vundet nogle hundrede kroner på en fodboldkamp. Jeg vil hellere lade pengene stå, så der er noget at spille for i den følgende uge.

For nogle måneder siden valgte jeg dog at hæve gevinsten fra et spil, der var mere vellykket for mig end normalt. Jeg valgte nemlig at spille på et overraskende resultat i en kamp i den engelske Premier League. Der var virkeligt gode odds for en sejr til udebaneholdet i den kamp, og jeg valgte at tage chancen. Det gav pote, for udebaneholdet overraskede ved at vinde 1-0, og jeg scorede faktisk lidt over 2.000 kroner på det spil.

Men jeg har en tendens til, at gevinster på spil også skal bruges til at spille for, så samme aften valgte jeg at satse op til de 2.000 kroner på at spille i et online casino, hvilket ellers er noget, jeg normalt aldrig gør. Jeg spillede på rouletten, og på et tidspunkt havde jeg faktisk øget min pengebeholdning, men det gav bare mere blod på tanden, så jeg satsede lidt større beløb, og på et tidspunkt var alle pengene brugt.

Jeg ærgrede mig nu ikke over det, for det var jo udelukkende penge, jeg havde vundet på spil, der blev brugt til rouletten, og jeg morede mig, så længe det varede. Min kone griner lidt af mig, men hun er tilfreds med, at jeg holder spillepengene adskilt fra vores øvrige økonomi. Selv tør hun ikke vove sig ud i at spille om penge, så hun nøjes med at hygge sig med de gratis spillemaskiner, som de fleste udbydere af spil på internettet også har. Men jeg har da set hende lure lidt inde på denne hjemmeside: http://oddsbonussen.dk/ 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *