Massage i København?

Det er de færreste, der ikke synes om at få en massage. Det er afslappende og velgørende, og så er det selvforkælelse på højt plan. g jeg er så svineheldig, at min skønne frisør i København også tilbyder massage – så jeg kan få det hele klaret på én gang!

Ikke at du behøver en undskyldning for, hvorfor du skal have en massage, men her er nogle af fordelene ved en massage, som du måske ikke lige har tænkt på:

 

  • Det reducerer ømhed i musklerne. Træner du hårdt for eksempel, er en massage et middel til at reducere, at dine muskler bliver ømme.
  • Du kan også få en massage, inden du træner. Har du for eksempel brug for at strække dine muskler, er det godt med en massage inden.
  • Massage får dig til at kende din egen krop bedre. Du finder måske nye steder med muskelømhed, som du kan bearbejde, før det udvikler sig.
  • Massage gør det nemmere for dig at træne. Du kan træne hårdere, end hvis dine muskler er ømme.
  • En massage får dig til at sove bedre. Du kan få din partner til at give dig enten en ansigts- eller fodmassage. Det sænker dit blodtryk og gør det lettere for dig at falde i søvn. I kan også give hinanden massage inden sengetid.
  • Mange mennesker er stive i nakken, når de står op. Her kan I også hjælpe hinanden med en dejlig morgen-nakke-massage.
  • Har du stillesiddende arbejde – for eksempel siddende ved en computer hele dagen – kan det være dejligt at få masseret nakke og skuldre – og glem ikke musearmen. Den kan være temmelig øm af og til.

Endelig er massage også godt for din blodcirkulation. Særligt hvad kaldes en svensk massage er godt til det. Husk, at du altid kan vende eventuelle problemer og ømheder med din massør for det bedste resultat.
Vil du have dagens bedste tip til massage og til samtidig at få en virkeligt kreativ frisør? Tjek dem her: http://hairlab.dk/

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *