Der er ikke noget galt i at have et engangsknald

Ifølge statistikker har mange danskere prøvet at have sex en enkelt gang – et såkaldt engangsknald. Omstændighederne er meget individuelle, men oftest hører man, at folk tager med en fremmed hjem efter en tur i byen, og dermed ikke har kontakt med vedkommende mere. Der er ikke noget galt i at have et engangsknald så længe man kan stå ved det. Hvis det har været i forbindelse med en bytur, så er det ikke sikkert at man husker så meget om den, man har været sammen med. 

Folk mødes på kryds og tværs

Singler kan gøre lige hvad der passer dem, da der ikke er nogen partner at tage hensyn til. Det er først hvis man har et engangsknald og er i et fast forhold, at det bliver forkert at have været sammen med en anden. Det er ikke alle som vil indrømme at de har haft et engangsknald, da nogen er bange for at blive kaldt for billig. Nogen kan også have været sammen med en, som de ikke er særlig stolte at have været sammen med. Engangsknald finder sted engang imellem, og det er kun en selv som er ansvarlig for ens handlinger. Derfor er der ikke nogen grund til at skjule det eller fortrænge det, hvis man har været sammen med en tilfældig.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *