• Diverse »
  • Disc golf er en nem måde at have det sjovt på

Disc golf er en nem måde at have det sjovt på

Skal du og dine venner ud og have en sjov oplevelse sammen, så kan I prøve at tage ud at spille Disc Golf. Dette kan findes rigtig mange steder i landet og det er rigtig sjovt. Disc golf minder om golf, men i stedet for, at der er huller i banen, så er der kurve. Der er heller ikke bolde, som der er i golf. I spiller med en frisbee.

Denne sport har været her siden 1960’erne og det bliver bare mere og mere populært. I kan spille det mange forskellige steder i landet, så det skulle være nemt for jer at komme til det. Dette er en sport, som I kan spille seriøst på professionelt plan, men I kan også bare spille det en eftermiddag og hygge jer med det.

Få en dag, som I aldrig glemmer

Der er mange ting, som I kan lave sammen, hvis I skal have en hyggelig dag sammen. Dog er Disc golf en mere speciel ting. Det er action præget, men ikke fysisk hårdt. I kan lave en konkurrence og den der vinder, har så håneretten og den, der taber, giver middag. I får det med garanti rigtig sjovt med dette spil og I kan bruge mange timer på det.

This entry was posted in Diverse

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *