Disc golf er en nem måde at have det sjovt på

Skal du og dine venner ud og have en sjov oplevelse sammen, så kan I prøve at tage ud at spille Disc Golf. Dette kan findes rigtig mange steder i landet og det er rigtig sjovt. Disc golf minder om golf, men i stedet for, at der er huller i banen, så er der kurve. Der er heller ikke bolde, som der er i golf. I spiller med en frisbee.

Denne sport har været her siden 1960’erne og det bliver bare mere og mere populært. I kan spille det mange forskellige steder i landet, så det skulle være nemt for jer at komme til det. Dette er en sport, som I kan spille seriøst på professionelt plan, men I kan også bare spille det en eftermiddag og hygge jer med det.

Få en dag, som I aldrig glemmer

Der er mange ting, som I kan lave sammen, hvis I skal have en hyggelig dag sammen. Dog er Disc golf en mere speciel ting. Det er action præget, men ikke fysisk hårdt. I kan lave en konkurrence og den der vinder, har så håneretten og den, der taber, giver middag. I får det med garanti rigtig sjovt med dette spil og I kan bruge mange timer på det.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *