Nemme lån

Det kan være svært at få overblik over de krav, der stilles, når du skal starte eller overtage en virksomhed, og du skal finde nemme lån: Kviklån-info.dk. Som en lille “hjælper” har vi produceret en vejledning i form af et hæfte. Iværksætter-rådgivning, der bl.a. oplyser om rådgivningsmuligheder, henvisning til udarbejdelse af forretningsplan, eksempel på udarbejdelse af budget m.m., checkliste til før og efter mødet i pengeinstituttet, lån af penge m.m.

Kontakt os – tal med en erhvervsrådgiver – og få sendt iværksætter-hæftet, hvis du tænker på at starte egen virksomhed. Ringkøbing Amt har endvidere oprettet en IværksætterLinje, der gerne skulle medvirke til en ny og forbedret rådgivning i f. m. opstarten: Iværksætterlinjen.

Bag om Trygt iværksætter

Bag Iværksætterlinjen står Amt, de lokale erhvervschefer m.fl., der også henviser til de fungerende etableringsrådgivere. Erhvervsråd er tillige meget interesseret i at få henvendelser fra kommende iværksættere.

Du har her mulighed for at downloade Trygt.dk rente- og gebyrsatser. Filerne ligger i formatet PDF, som du skal bruge Adobe Acrobat Reader for at kunne åbne. Har du ikke programmet, kan du downloade det nedenfor. Bankens afdeling er tilbuddet til dig, der vil have en tæt kontakt til din bank, men ikke er afhængig af en fysisk afdeling i nærheden af din bopæl.

Kontakten til BonusDirekte sker typisk med et telefonopkald eller en mail til afdelingen, hvor du finder din faste rådgiver, der er i stand til at finde fleksible løsninger og træffe hurtige beslutninger. På trods af den geografiske afstand kan vi således nemt give dig den rådgivning og sparing, som du ønsker og gerne vil benytte. Kontakt Trygt.dk rådgiverteam af nemme lån.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *