Advokater fra flere byer

Vores firma holder hvert år en frokost for alle ansatte. Det sker i løbet af det tidlige forår og bliver kaldt for firma påske frokost. Det plejer at være en sjov oplevelse, fordi firmaet har afdelinger i hele landet. Vi har flest afdelinger i Jylland, så de advokater fra Odense og fra København må tage turen herover. Det lader til, at de ikke har noget som helst imod det.

Sidste år var det advokaterne i Silkeborg, som stod for arrangementet. Det var en kæmpe succes med sejltur på Silkeborg Sø og en virkelig dejlig menu. Og efterfesten var endnu sjovere. Alle advokaterne fik talt formelt om deres forskellige specialer, og når de ligesom havde fået netværket og udvekslet erfaringer fra det år, som var gået, gik de virkeligt på dansegulvet.

Stort arrangement

I år er det så os, som står for arrangementet. Vi er advokater i Horsens. Og jeg hjælper vores chef med at få arrangementet op at stå. Vi har overvejet, om vi skulle spørge, om vi kunne leje Fængslet og holde frokosten der. Det vil ligesom sætte de her strafferetsadvokater i deres es. Mon ikke? Vi ringede til fængslet, men fik desværre en afvisning på forespørgslen, om vi måtte holde frokosten der. De fortalte, at de ikke vil tillade fester i Fængslet, men de ville gerne tilbyde os alle sammen en rundvisning. Det er jo en stor attraktion, og lørdage er som regel en meget travl dag for dem. Museet skal jo kunne finansiere sig selv, så det her med at lukke for besøg var ikke højt på deres ønskeseddel. Forståeligt nok. Men tilbuddet om den gratis rundvisning vil vi vist gerne tage imod.

Advokat i Randers

Det kunne eventuelt være en god opvarmning til at få ham den sjove advokat fra Randers, som er specialiseret i strafferet til at holde et oplæg på 10 minutter om, hvad det egentlig er. Strafferet altså. Han er en rigtig god taler og har mange års erfaring. Og det ville være helt fint at få lidt indhold ind i knolden på nogle af de andre kollegaer, vi har, som bare kører løs med deres bolig- og ejendomsret. De kan være lidt tørre at høre på. Så måske er det en indgang til at få dem til at løsne lidt op og være mere åbne over for os, som beskæftiger os med familieret, eller med tvangsfjernelser. Vi får se, hvad der sker.

Min chef blev lidt skuffet over, at vi ikke kan holde frokosten i Fængslet. Men han er kommet over skuffelsen og har besluttet, at så tager vi på Gasfabrikken og spiser frokosten der. Han vil selv ringe dem op for at arrangere med dem. Menu og det hele. Det er han ret godt til at få i stand hurtigt. Så jeg håber, at de vil gå med til at holde stedet åbent for os – også uden for deres normale åbningstid. Jeg ved, at min chef er glad for stedet, fordi de har også AV udstyr. Det betyder, at oplæggene som hver afdeling skal give, kan kommunikeres på en god måde til alle. Vi glæder os især til oplægget fra en erstatningsskade advokat fra Slagelse, som har specialiseret sig i offererstatning.  Han er ny og har haft meget succes i det sidste år med nogle svære sager.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *