Afsted til Cape Town!

Når vejret er dårligt, og vennerne ikke har ladet høre fra sig i lang tid, så får jeg den her længsel efter at rejse væk herfra. Sådan for altid – permanent.  Det bliver aldrig til noget, fordi der sker som regel det, at solen titter frem igen, eller også, så er der en af vennerne, som lige skal sige hej. Men i sidste uge, da vejret var rigtigt muggent, og jeg var sur på verdenen omkring mig, så satte jeg mig faktisk i hovedet, at jeg ville flytte til Cape Town, Sydafrika. Jeg fandt billige flybilletter til Cape Town, og jeg fandt ud af, hvad leveomkostningerne er.

Billigt nok i Sydafrika

Sådan ca. det samme som her, hvor jeg er nu. Nogle ting er lidt dyrere, andre er meget billigere.  Men nu er det altså en stor beslutning at tage sådan at rykke teltpløkkerne op og flytte ned på den sydlige halvdel af kloden.

Lige da jeg skulle til at slå plat eller krone, om jeg skulle tage skridtet. Det var en veninde, som bare ville sludre. Vi talte: Hun snakkede, jeg lyttede. Rart at vide, at man har to ører, der stadig kan høre efter, hvad folk fortæller. Da vi afsluttede samtalen, opgav jeg tanken om at flytte.

Men tanken om at tage til Cape Town opgav jeg ikke. Jeg er faktisk ved at udvikle en idé om, at det kunne være interessant at komme dertil. Se, hvordan den by er og hænger sammen. Hvad er der i virkeligheden sket, siden apartheid officielt blev ophævet ved valgene for 25 år siden? Og en safari er da heller ikke en dårlig oplevelse at få, vel? Jeg tror, at jeg vil begynde at planlægge min ferie allerede nu. Hvis den kan lægges i august eller september, så er der måske chance for, at jeg kan finde endnu billigere flybilletter til Cape Town.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.