Stort er godt

Jeg glæder mig til at kunne komme ud og rejse igen. Jeg har en plan om, at jeg skal til London for at shoppe. Og der skal shoppes igennem. Virkeligt. Der skal ikke spares på noget. Og jeg skal sørge for ikke kun at købe tøj og sko til mig selv. Jeg skal også have tøj med hjem til min mand. Han har brug for tøj til store mænd. Han er kraftig. Meget kraftig. Og han er for doven til selv at købe sit tøj. Og jeg har intet imod at gøre det for ham. Tværtimod.

Elsker at købe tøj

Jeg elsker at købe tøj til ham. Det er en tilfredsstillelse for mig at vide, at han bliver glad, og at jeg har sørget for, at han ser godt ud. Jeg har opdaget, at i London har de en del butikker, der henvender sig til netop den gruppe, der måske er for genert til at gå i butikkerne og prøve tøj. Her i landet sker det jo ofte, at store mænd må gå fra de almindelige butikker med en skuffelse i indkøbsposen i stedet for med en ny jakke eller et par bukser. Det har de åbenbart fået gjort noget ved i London. Så jeg køber faktisk det meste af min mands tøj der.

Min sommergarderobe

Selv har jeg sat mig i hovedet, at jeg skal have fornyet min sommergarderobe. Og af en eller anden grund, så har engelske designere altså formået at stjæle mit hjerte. Måske har det noget at gøre med, at min krop passer til deres designs. Det er ikke sådan som med de italienske. Italiensk tøj er meget elegant. Jeg kan godt lide at se på det. Og ville ønske, at min krop var som en fiks, lille italiensk kvindes. Men det er den ikke. Ikke sådan, at jeg egentlig har brug for tøj i store størrelser til kvinder. Det er bare bygningen, den er gal med, når vi snakker om italiensk tøj. Dansk modetøj kan jeg også sagtens finde på at købe. Der er bare lige, det ved det, at det ofte er så skandinavisk. Jeg savner nogle farver i det. Det bliver nogle gange for rent i stilen. Der er altid mange neutrale farver: Grå sort, elfenben og beige. Og resten er så jordfarver: Okker, dyb oliven eller indigo. Og det er virkeligt sjældent, at man finder dansk modetøj, der er mønstret. Nej, jeg vil gerne have tøj, der er farverigt. Og der må gerne være mønstre i tekstilerne eller materialerne, det er lavet af.

Jeg har en ide

Jeg har en idé om, at når jeg kommer til London i næste måned, så skal jeg lede efter jakker til kvinder. Og finder jeg én med et flot, farverigt mønster, så skal den med mig hjem. Jeg er nemlig ikke bange for at vise mig frem. Jeg synes, det er dejligt at mærke, at folk smiler til mig, fordi jeg går med glade farver. Det sker jo tit, at jeg vækker opsigt. Går jeg en tur nede i parken, så er der flere fremmede mennesker, der smiler til mig og spørger mig om, hvor jeg har købt mit tøj.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.