Sejle i det græske øhav

Græske forsinkelser

Nu har du så fundet nogle gode og ganske billige flybilletter til Grækenland. Du skal afsted om godt 2 måneder. Du glæder dig. Du vil gerne ned og opleve nogle af de græske øer. Turistsæsonen starter lige på det tidspunkt. Du regner med, at du vil blive der i mindst 3 uger. Måske vil du sejle fra ø til ø. Det har du hørt så meget om. Det her med at sejle i Ægæerhavet. Du har set de fantastiske billeder fra forskellige øer, der både har fantastiske naturformationer, arkæologiske sites, der fortæller om højtudviklede civilisationer, der blev udryddet på grund af vulkanudbrud for tusindvis af år siden. Det er fascinerende.

Græske byer

Du har også set billeder fra storbyerne, som er kaotiske, men som også har deres egen charme. Og ja, et menneske skal da også se Akropolis. Man har ikke været i Grækenland, hvis man ikke har stået på klippen, hvor templet ligger – og kigget ned over metropolen Athens kaotiske trafik. Du har ikke nogen som helst bekymringer over rejsen. Flyforsinkelse? Det er ikke et ord, du accepterer i din rejsebog. Indtil videre har du også fået tilbudt gode løsninger, hvis du strandede i en lufthavn på grund af en flyforsinkelse – og ellers er der jo muligheden for erstatning for flyforsinkelser.

Bliver en god rejse

Men hvorfor skulle du være udsat for flyforsinkelser her om et par måneder? Flyafgangene er stadig meget færre, end de var for nogle år siden. Indtil videre har du sådan set ikke hørt om lange forsinkelser. Du er derfor fortrøstningsfuld. Din rejse til Grækenland skal nok gå godt. Du skal bare lige sikre dig, at du har din rejseforsikring. Og så skal du ellers bare nyde nogle uger i et smukt og betagende land. Du vil ikke kunne undgå at møde søde mennesker. Du vil få mange gode oplevelser. Og er du heldig, bliver du nok også inviteret til at deltage i den traditionelle påskemiddag hos en græsk familie.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *