Det handler om sex

Flere og flere benytter sig af sexdating

Der er rigtig mange forskellige måder at date på, og særlige i disse moderne og frie tider, føles det som om, at alt næsten er muligt. Der er selvfølgelig de helt klassiske forhold, hvor man starter med at date en i håbet om, at det en dag vil udvikle sig til noget seriøst – altså at man bliver kærester med hinanden.

Men i disse tider er der netop flere og flere, som ikke er klar eller har tid til at være i et fast, seriøst forhold, og som derfor dyrker det, som man eksempelvis kan kalde sexdating. Det er altså en form for dating, som ikke typisk handler om at bygge videre på en romantisk, intim og følelsesladet relation, men som egentlig bare handler om sex.

Ikke alle trives i et forhold

Engang blev der set ret skævt til, at man havde sex med mange forskellige personer, og måske særligt hvis det aldrig udviklede sig til noget seriøst med nogen af dem. Men i dag er det blevet mere og mere normalt at sige højt, at man ikke har lyst til at være i et forhold. Og det kan der være mange grunde til.

For nogle handler det måske om, at man har for travlt med sin karriere og andre ting til at trives i et forhold. Det kan også være, at man keder sig ved kun at være sammen med den samme person. Det kan også handle om, at man måske føler, at man er for ung eller lignende til at være i et seriøst forhold. Så med alle disse grunde til ikke at kunne trives i et forhold i øjeblikket er der netop også flere, som har fået øjnene op for sexdating, fordi man netop kan få stillet de seksuelle lyster, uden at man behøver at befinde sig i et bindende, seriøst forhold.

Moderne tider giver mulighed for moderne metoder

Sexdating er netop også et fænomen, som bliver mere og mere udbredt, fordi vi befinder os i mere moderne tider. Engang ville sexdating med stor sikkerhed blive betragtet som noget meget underligt noget, men i dag, særligt i nogle dele af verden, hvor man netop er blevet mere frisindede, så giver det pludselig rigtig god mening, at man ikke kan trives i at være i et “rigtigt” forhold hele sit liv. Derfor er sexdating også et fænomen, som på en eller anden måde passer godt ind i den mere moderne tidsånd, hvor flere ting føles mulige. Der er ikke kun én rigtig måde at date på.

Afprøv det hvis behovet er der

Selvom sexdating nu føles som en reel mulighed, når det kommer til dating, så er det selvfølgelig stadig noget, hvor man lige skal mærke efter, om det nu er noget for en. Det kræver jo netop, at man har det fint med at være i en relation, hvor det kun handler om at have sex. Så det er jo eventuelt noget, som man kan prøve af en enkelt gang, hvis man er nysgerrig på det – og så kan man på den måde finde ud af, om det er en relation, man trives i at være i.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *