black smartphone

Skab flere leads – byg en online beregner

Har du ligesom jeg brug for at din salgsafdeling får en masse leads ind i salgsafdelingen, så er jeg klar til at dele mit hemmelige trick med dig omkring hvordan du får flere af dem. Nøgleordet er beregnere – lad mig uddybe det for dig.

Sammen med formdata.dk har jeg udviklet en række af små beregnere og scorecards jeg sender ud på mine sociale medier platforme. Beregnerne hjælper nye kunder med at beregne prisen for mine services og scorecards hjælpe nye kunder med at forstå mine lidt mere avancerede produkter.

Jeg kan varmt anbefale at lave en online beregner til lead generering. For hver online beregner jeg laver betaler jeg et opstartsgebyr og en fast månedlig drift. Det er PEANUTS i forbold til hvor meget det gavner min forretning. Hver online beregner og scorecard arbejder hele tiden og det eneste jeg skal gøre er engang imellem at lave noget online marketing for at holde gryden i kog. Herefter kommer der en fast strøm af leads ind i virksomheden. Det gode ved disse beregnere og scorecards er at jeg med det samme har noget at starte en dialog med – min kommende kunde har jo udfyldt noget og jeg kan se hvad de er interesseret i, så jeg kan forberede en samtale, meget bedre end jeg nogensinde har kunnet gøre.

Med scorecards er det endnu bedre. Der beder jeg fx. mine leads om at score dem selv på et spørgsmål, når de har svaret på alle spørgsmålene får de tilsendt en rapport og jeg har nu den samme rapport og kan tage kontakt og har nu en indsigt i deres virksomhed og deres behov som ellers ville være tæt på umulig at få gennem fx. canvas.

Så min anbefaling herfra er at tage fat i formdata.dk og få lavet en lead generator, en avanceret formular og kom i gang med at generere leads til din virksomhed.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *