man and woman sitting on table

Softwareudvikling og integrationer – effektivitet betaler sig

Jeg har i mange år drevet virksomhed og af en eller anden grund har jeg altid været bekymret, hver gang jeg skulle have fat i en af mine leverandører omkring IT. Det er altid dyrt og jeg synes det er svært at finde ud af hvad jeg betaler for. Det har nu ændret sig.

Jeg har for nyligt stiftet bekendtskab med den nordjyske virksomhed Median ApS som er et lille softwareudviklingshus. Når man tænker “lille” softwareudviklingshus tænker man ofte på selvlærte programmører som sidder hjemme i deres mors kælder. Det kunne ikke være længere fra. Det er en håndfuld super professionelle udviklere som er stået af ræset og laver software som skaber værdi uden at der absolut skal skovles millioner ind og alle skal have dyre biler.

Deres professionalisme kommer til udtryk da jeg skulle spørge ind til nogle priser på at integrere mine systemer (specielt e-conomic og pipedrive) og de melder ud at de har flere dele af et system som de kan sætte sammen på nogle få timer og så er det på plads. Jeg betaler nu en fast pris for driften af dette og under 10.000 DKK for at få udviklet noget specielt til min virksomhed (det gør at jeg er mere konkurrencedygtig).

Jeg har et godt forhold til virksomheden og de er super reelle, professionelle og hurtige. Jeg forestiller mig lidt nogle som har haft mange år i store virksomheder og er blevet træt af det og stået af ræset. Det har jeg en stor respekt for og det er noget jeg kan mærke – de kan deres kram og det kommer nu mig (og mange andre virksomheder til gode). Jeg har et indtryk af at alt hvad jeg kommer med af IT opgaver kan løses. Det er super inspirerende at væres sammen med softwareudviklere som ser muligheder og aldrig begrænsninger.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *